graafinen suunnittelija, joka otti siveltimen vasempaan käteensä

7.6.-3.7.2024

Jukka Klemetin taiteellinen ilmaisu on realistista valojen ja varjojen leikkiä, värimaailman rikkautta sekä esineiden ja tilan vuorovaikutusta. Maalaukset antavat mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi ja löytää kauneutta yksinkertaisista asioista, jotka usein jäävät arkipäiväisessä kiireessä huomaamatta. Realistinen lähestymistapa kunnioittaa maalaustaiteen perinnettä ja käsityötaitoa. Jokainen teos on valon, varjon ja värien tutkielma, joka kiteyttää persoonallisen tulkinnan aiheesta.

Pääkallot muistuttavat meitä ajan rajallisuudesta ja nykyhetkessä elämisentärkeydestä. Pääkallot kutsuvat katsojaapohtimaan ajan ja muutoksen merkitystä sekä hyväksymään elämän väistämättömän kiertokulun.

tervetuloa strömforsin ruukin taidenäyttelyn avajaisiin
Strömforsin ruukin kesänäyttely 2024 taiteilijat

Tilaa KUULUMISIA-sähköpostikirje

Kirjoitan silloin tällöin kuulumisia. Kirjeen voi aina peruuttaa, jos se häiritsee liikaa.